Quantcast
Channel: Melli Satellite News - اخبار ماهواره و رسانه های پارسی زبان
Viewing all articles
Browse latest Browse all 825

تاثیرات منفی پارازیت‌ها به روایت یک نماینده مجلس

$
0
0
تاثیرات منفی پارازیت‌ها بر مغز و اعصاب، جنین و عقیم شدن مردان

 یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت که پس از بررسی اثرات بیولوژیکی امواج رادیویی و میکروموج‌ها (پارازیت‌ها) به این نتیجه رسیده که این امواج ضمن امکان ایجاد سرطان در بافت‌های نرم بدن به تداخل در سیستم هدایت هواپیما، تاثیرات منفی روی مغز و اعصاب، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان و افزایش دمای بدن می‌انجامد.

 به گزارش ایسنا، کمال‌الدین پیرموذن در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارازیت اندازها، فرستنده‌های مخابراتی و پست‌های برق فشار قوی دائما در حال انتشار پارازیت با توان بالا هستند و بر اساس داده‌های سازمان بهداشت جهانی اثرات ناشی از این امواج بر روی بافت‌های زنده انسان‌ها به افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در اثر سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی و افزایش تحریکات و ناراحتی‌های عصبی منجر می‌شود.

 این عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه استفاده زیاد از امواج رادیویی و پارازیت‌های ماهواره‌ای آثار سوء زیستی و امکان آسیب‌های جسمانی را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: امواج پارازیتی بدون ضرر وجود ندارد. قدرت باندهای پارازیتی ارسال شده بالاتر از قدرت میکروموج‌های ارسالی از ماهواره یعنی از 3500 مگاهرتس تا چند گیگاهرتس است.



 وی ادامه داد: باندهایی که بالاتر از 20 مگاهرتس تا 200 گیگاهرتس هستند بر روی بدن اثر می‌گذارند اما بیشترین اثر مربوط به باندهای بالاتر از 300 مگاهرتس یعنی میکروموج‌ها و پارازیت‌ اندازهاست که چنین امواجی اگر دارای شدت و بسامد بالا باشند سلامتی انسان را به طور کلی مختل و عوارض مختلفی ایجاد می‌کنند که بسته به بسامد موج متفاوت است.

عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس اضافه کرد: هر چه این امواج مدت بیشتری با بدن برخورد داشته باشند خطرناک‌تر خواهند بود. از طرفی زمان برخورد این امواج هم آثار خاص خود را به دنبال دارد. همچنین تاثیر این امواج بر روی کودکان بیشتر از دیگر افراد جامعه است تا آنجا که کودکان خیلی زود به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

 پیرموذن ادامه داد: این امواج بر روی مردان نیز تاثیرات نامطلوبی دارد و آنها را عقیم می‌کند و از طرفی زنان باردار را گرفتار عوارض جبران‌ناپذیری می‌کند. البته در شرایط عادی این پرتوها آنقدر زیاد نیست اما در زمان طولانی و با توجه به شرایط قرار گرفتن و تاثیرات آن در مراحل اولیه به خستگی مفرط و حالت گیجی منجر می‌شود. عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه فرستادن پارازیت‌های با قدرت و توان بالا روی سیستم‌های عصبی تاثیر می‌گذارد، تصریح کرد: برخورد این امواج با انسان و سایر موجودات باعث بروز اختلالات خونی می‌شود که در نهایت از عوامل بروز سرطان است به این ترتیب مهم‌ترین اثر پارازیت‌های پرقدرت، سرطان‌زا بودن آنهاست.


 وی در پایان مهم‌ترین ضررهای پارازیت‌ها در هنگام ارسال را به این شرح عنوان کرد: تاثیرات بسیار منفی روی مغز و اعصاب، ایجاد سرطان در بافت‌های نرم بدن، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان، افزایش دمای بدن، تداخل در سیستم گیرندگی و فرستندگی کلیه دستگاه‌های ماهواره‌ای، تداخل در سیستم هدایت هواپیما، اختلال در تلفن‌های همراه، اختلال در اینترنت، اختلال در سیستم خودپرداز بانک‌ها و اختلال در سیستم‌های پزشکی، مراکز تحقیقاتی و بخش دما و هوا است.



این خبر در حالی منتشر شده است که چند روز قبل روزنامه دنیای اقتصاد خبر از "تجهيزات جدید پخش پارازیت از برج میلاد"داده بود.روزنامه دنیای اقتصاد در این باره نوشته است:نصب يك صفحه دايره‌اي شكل بر فراز برج ميلاد طي چند هفته گذشته، اين ذهنيت را به وجود آورده كه مسوولان شهرداري بدون زمينه مطالعاتي، قصد دارند تغييراتي در ظاهر برج ميلاد ايجاد كنند. اما جزئيات آنچه به تازگي در صفحه اينستاگرام برج ميلاد نوشته شده، نشان مي‌دهد: صفحه دايره‌اي شكل نصب شده بر فراز برج ميلاد، بخشي از مجموعه عمليات مخابراتي در حال انجام در بالاترين نقطه برج است. در «دكل آنتن» برج ميلاد قرار است تجهيزات مخابراتي براي تكميل امواج بيسيم نهادها و سازمان‌هاي خاص نصب شود. پیش تر گفته شده بود شرکت “صابرین” متعلق به سپاه پاسداران در بالای برج میلاد تجهیزاتی را راه‌اندازی کرده تا با ارسال پارازیت رادیویی در سطح شهر مانع از دریافت برنامه‌های ماهواره‌ای شود. این پارازیت ها می‌توانند سرمنشاء بسیاری از عوارض و بیماری‌ها باشند. تضعیف سیستم دفاعی بدن، افزایش ناباروری در مردان، ابتلاء به آلزایمر و پارکینسون، اختلالات عصبی، سردرد و چشم درد از عوارض احتمالی ارسال پارازیت به شمار می‌روند.

با سپاس از وبسایت ایران پرس نیوز


"توجه: این مطلب فاقد بخش نظرات می باشد لطفا برای ابراز نظر به مطلب قبلی مراجعه نمایید"

Viewing all articles
Browse latest Browse all 825

Trending Articles